ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 10.12.2025 - 16:23:56
Страницы:  1  

/Протруювання насіння перед посівом

АвторСообщение

ThaViper

Спамер

Статистика:

Здрастуйте! Підкажіть, будь ласка, чи обов'язково протравлювати насіння перед посівом, якщо я його купую вже в пакуванні від виробника? Чи можна сіяти так?

Сообщение # 1 01.12.25 - 04:59:11
RE: /Протруювання насіння перед посівом

Аврора

Спамер

Статистика:

Якщо на пакуванні не вказано, що насіння вже пройшло обробку (зазвичай пишуть 'протруєне'), то краще це зробити самостійно. Це захистить ваші майбутні сходи від грибкових захворювань. Використовуйте марганцівку або спеціальні біопрепарати.

------------------------------------
Дурак - инакомыслящий или инакочувствующий. (с) братья Стругацкиешишки-шишки-шишки-шишки.. м1зки-м1зки-м1зки-м1зки.. весна-весна-весна-весна.. прийде-прийде чи вже прийшла?
Сообщение # 2 01.12.25 - 05:22:05

WadimD

Спамер

Статистика:

Так, це важливий етап! Я теж колись цьому не надавав значення і отримував проблеми. Зараз обробляю все. До речі, у магазині, де я зазвичай планую купити насіння овочів, часто є у продажу і безпечні засоби для протруювання. Якраз у них і докупую. Ось за цим посиланням можна подивитися асортимент, не тільки насіння: https://zernyatko.in.ua/vegetables. Здорова розсада починається з якісного насіння!

:
------------------------------------
Паркет,ламинат, террасная доска, мелкий ремонт паркета, укладка. тел. 350-999, 0504801462
Сообщение # 3 01.12.25 - 06:02:28
Куплю креветку Вундермани : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники