ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.04.2026 - 11:15:10
Страницы:  1  

Мінімальна кількість та витрати на доставку

АвторСообщение

Bad Boy

Спамер

Статистика:

Чи залежить ціна від ваги матеріалу? Я маю невеликі кількості - може, не варто взагалі ходити?

------------------------------------
Люди, вы какие то сумасшедшие....
Сообщение # 1 28.02.26 - 07:31:29
RE: Мінімальна кількість та витрати на доставку

SBX

Спамер

Статистика:

Ціна залежить від ваги, але це не означає, що треба мати тонни матеріалу, щоб це було вигідно. Пункти прийому беруть матеріал починаючи з кількох кілограмів, хоча деякі можуть запросити мінімальну кількість у п'ять або десять кілограмів. Якщо у тебе менше цього, краще накопичити матеріал дома, доки не набереш мінімальну кількість. За малі обсяги платять ту ж ціну за кілограм, як і за великі обсяги, тому це справедливо. Однак варто враховувати, що витрати на транспортування теж важливі. Якщо ти витратиш багато грошей на доставку, то це зменшить твій прибуток. Найкраще накопичити матеріал у розумну кількість, перед тим як їхати.

Сообщение # 2 28.02.26 - 07:53:15

brotlovski

Спамер

Статистика:

Я спочатку робив помилку, ходячи здавати матеріал майже щодня по одному-двом кілограмам, і був дуже розчарований своїм заробітком після витрат на транспорт. Потім я почав накопичувати матеріал та ходив один раз в два-три місяці з великішою кількістю. Прибуток значно зріс. Мій совіт - визнач мінімальну кількість, яка буде вигідна для тебе з урахуванням транспортних витрат, і накопичуй матеріал до цього обсягу. Щоб краще розуміти, скільки буде коштувати твій матеріал, я регулярно дивлюся на сайт https://megalom.com.ua/prices/, де можна порахувати приблизний дохід залежно від кількості та виду матеріалу. Це дує мені планувати, коли краще всього здавати накопичений метал, щоб отримати максимальний прибуток.

Сообщение # 3 28.02.26 - 08:32:18
Такси : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники