ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 11.04.2026 - 11:58:54
Страницы:  1  

Детейлінг мійка та частота обслуговування

АвторСообщение

japoneus

Спамер

Статистика:

Привіт, потрібна радь щодо того як часто потрібно робити детейлінг мийку авто. У мене авто ще молоде, всього рік їздю, але воно постійно виглядає забруднене навіть після звичайної мийки. Лущить на дорозі багато грязю та піску, це просто окупувати не можу. Думаю може детейлінг допоможе мені довше зберегти авто у гарному стані? Що кажете частота мийки по дорогах у нас дійсно складна питання чи то просто моя паранойя щодо чистоти машини?

Сообщение # 1 17.03.26 - 02:11:04
RE: Детейлінг мійка та частота обслуговування

Нервная_клетка

Спамер

Статистика:

Цитата:
Привіт, потрібна радь щодо того як часто потрібно робити детейлінг мийку авто. У мене авто ще молоде, всього рік їздю, але воно постійно виглядає забруднене навіть після звичайної мийки. Лущить на дорозі багато грязю та піску, це просто окупувати не можу. Думаю може детейлінг допоможе мені довше зберегти авто у гарному стані? Що кажете частота мийки по дорогах у нас дійсно складна питання чи то просто моя паранойя щодо чистоти машини?
Це точно не паранойя, у нас дорожні умови дійсно складні, особливо восени та взимку коли сніг та сніговий кашель забруднюють все. Звичайна мийка це добре для поверхового очищення, але не захищає машину по-справжньому. Детейлінг мийка відрізняється тим що це комплексний процес де використовуються спеціальні засоби та методи. Включає не тільки очищення кузова але й дисків, салону, озонування машини щоб позбутися бактерій і грибків. Звичайно таке треба робити не дуже часто, достатньо раз на півроку або року залежно від умов експлуатації.

------------------------------------
Нет объективных причин для отрицательных эмоций!
Сообщение # 2 17.03.26 - 02:42:56

Shizoid

Спамер

Статистика:

Я роблю детейлінг приблизно раз на рік і залишаюсь дуже задоволений. Машина потім виглядає як нова, все блищить і пахне свіжістю. На дисках видалюються всі налипи, на кузові розтираються бітумні плями що неможливо вичистити звичайною мийкою. Головне це інвестиція у сохранення стану машини, тому що авто коштує недешево. На рок назад я розраховував що детейлінг коштує небагато порівняно з можливим ремонтом лакофарбового покриття пізніше. Якщо тобі цікаво більше дізнатись про те як проводиться повний комплекс детейлінгу та які всі операції входять у послугу, рекомендую переглянути детально описану інформацію на https://lab13.com.ua/uk/poslugi/mijka-avto-kyiv/ там розписано всі етапи роботи та що входить у кожну послугу.

------------------------------------
...в конце концов среди концов, нашёл конец свой наконец...
Сообщение # 3 17.03.26 - 03:17:47
Всё для депиляции : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники