На мій досвід, румунська кухня справді автентична та смачна. На дивився тут автобуси до Бухареста я переглядаю рекомендації ресторанів перед поїздкою. Коли я спробував мамалігу з сиром у локальному ресторані, розумів простоту та задоволення традиційної їжі. Каша піддавалась золотистого кольору, сир розплавлявся, сметана холодна контрастувала з гарячою кашею. Це було розуміння того, що не потрібна складна кухня для задоволення. Папанасі з варенням та сметаною - це десерт, який розповідає про румунські традиції. Тісто легке, варення цукрове, сметана холодна - це комбінація простих інгредієнтів у гарне блюдо. Чорба де бврз - це суп з овочів та м'яса, гарячий та поживний, перфектне для холодних вечорів. Туристичні місця біля революційної площі та центру дуже дорогі - я рекомендую жити у районах та брати їжу там. Локальні закладки пропонують справжню румунську кухню за справедливі ціни. Румунське вино чудове та дешеве - буквально два євро за хорошу пляшку. Я рекомендую спробувати локальне вино та напитки - вони розповідають про румунську історію та регіони.