ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 11.04.2026 - 14:00:46
Страницы:  1  

Виробництво малих партій деталей

АвторСообщение

feichka

Спамер

Статистика:

Я розглядаю розширення мого малого бізнесу і мне потрібні спеціальні деталі для збірки моїх виробів. Чи можна замовити виготовлення деталей невеликими партіями у спеціалізованого виробника?

------------------------------------
ой, что-то у меня душа болит. или сердце...хотя наверное просто лифчик жмет...
Сообщение # 1 25.02.26 - 12:24:00
RE: Виробництво малих партій деталей

AXILES

Спамер

Статистика:

Так, багато спеціалізованих виробників готові виконувати замовлення малих і середніх партій металевих деталей. Це особливо важливо для малих підприємств, які не мають власного виробництва і не можуть замовляти великі партії. При виборі виробника звертайте увагу на те, чи він має досвід роботи з малими партіями і чи не встановлює мінімальні замовлення, які вам не підходять. Також важливо уточнити терміни виконання робіт, оскільки малі партії часто роблять довше, ніж великі. Переконайтеся, що виробник може гарантувати якість і точність деталей незалежно від обсягу замовлення. Деякі виробники також пропонують послугу розробки креслень, якщо у вас вже є концепція деталі.

------------------------------------
я вернулся?!
Сообщение # 2 25.02.26 - 12:48:21

DMA

Спамер

Статистика:

Я замовляв невеликі партії металевих деталей у спеціалізованого виробника для свого малого підприємства два роки тому. На відміну від великих контрактних виробників, цей виробник був дуже лояльний до малих замовлень. Вони виготовили перші 50 деталей для мене за розумною ціною, і якість була відмінною. Коли мій бізнес почав зростати, я замовив більшу партію, і виробник без проблем масштабував виробництво. Взаємодія з виробником була дуже гладкою, і вони завжди були готові допомогти з технічними питаннями. На сайті я знайшов, що цей виробник спеціалізується саме на замовленнях різних обсягів. Рекомендую вам звернутися сюди: виробництво деталей. Там ви зможете обговорити з ними ваші потреби щодо невеликих партій і отримати пропозицію. Спеціалізований виробник дійсно допомагає малим бізнесам зростати без великих інвестицій.

Сообщение # 3 25.02.26 - 13:21:53
23.04.2013 г., 22.00 - Украина, г.Кривой Рог.Bolbitis heudelotii : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники