ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.02.2026 - 09:33:14
Страницы:  1  

Вибір матриці для старої техніки

АвторСообщение

Черный пес

Спамер

Статистика:

Я недавно почав займатися виробництвом кормових гранул для тваринництва, і я не дуже розумію, яка матриця мені потрібна для мого прес-грануляцій. Я маю стару техніку, і я не знаю точних параметрів матриці, яка в ній встановлена. Як я можу дізнатися, яка матриця мені потрібна? Чи можна використовувати матрицю від іншого виробника, або вона повинна бути точно від того самого виробника техніки?

Сообщение # 1 18.02.26 - 07:35:26
RE: Вибір матриці для старої техніки

Солоп Д.В

Спамер

Статистика:

При виборі матриці для вашої техніки найперше потрібно дізнатися точні параметри вашої машини. Якщо у вас немає документації, ви можете вийняти стару матрицю з прес-грануляцій та виміряти її параметри. Виміряйте діаметр матриці, кількість отворів, діаметр кожного отвору та глибину каналів. Ці параметри дуже важливі, оскільки матриця повинна точно підходити до вашого обладнання. Проте, не всі матриці від одного виробника однакові - навіть один виробник може робити матриці різних розмірів та конфігурацій. Рекомендую звернутися до компанії, яка займається виготовленням матриць, з фото або параметрами вашої старої матриці. Вони зможуть дати вам рекомендації щодо того, яка матриця буде найкраще підходити для вашої техніки. При виборі матриці важливо також врахувати характер матеріалу, який ви обробляєте. Різні матеріали - сіно, зерно, різні добавки - вимагають матриць з різною геометрією отворів та глибиною каналів. Компанія може рекомендувати матрицю, яка буде оптимальною саме для вашого матеріалу. Якість матриці також залежить від матеріалу, з якого вона виготовлена - хороша матриця повинна бути виготовлена зі сталі з високим вуглецевим вмістом та пройти відповідну термічну обробку.

Сообщение # 2 18.02.26 - 08:25:28

Смешняковская

Спамер

Статистика:

Я мав подібну ситуацію, коли я придбав використану техніку для виробництва гранул без документації. Я також не знав, яка матриця мені потрібна. На практиці я вийняв стару матрицю та виміряв її параметри самостійно. Я виміряв діаметр матриці - він був близько 200 мм, кількість отворів - 60 отворів, діаметр кожного отвору - близько 8 мм. Коли я звернувся до компанії з цими параметрами, вони запропонували мені матрицю, яка була сумісна з моєю технікою. Однак вони також дали мені корисну пораду - вони запитали мене, який матеріал я збираюся обробляти, і на основі цього запропонували матрицю з трохи іншої геометрією отворів, яка була б більш оптимальною для мого матеріалу. Це дійсно допомогло покращити якість гранул. Рекомендую вам також попросити компанію показати вам варіанти матриць, які вони можуть виготовити для вашої техніки. На моєму досвіді, матриці від одного виробника часто взаємозамінні, але оптимальна матриця залежить від вашого конкретного обладнання та матеріалу. Компанія, яка може допомогти вам вибрати оптимальну матрицю для вашої техніки та матеріалу, пропонує консультації та виготовлення матриць за вашими вимогами. Детальніше про їхні послуги та як замовити матрицю ви можете дізнатися за посиланням: https://rgs-ukraine.com.ua/ua/p214677331-izgotovlenie-matrits-press.html. Вони мають досвід роботи з різними типами техніки та матеріалів.

------------------------------------
СП Посуды Rondell, Vinzer, Maestro, Kamille, Pomid´Oro, Calve, Zeidan, Polaris, Maxwell, Rein, BAF. Manifik под 10%, обувь - осень / зима
Сообщение # 3 18.02.26 - 09:04:59
Интеграция системы записи с учетом : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники