ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.05.2026 - 10:10:46
Страницы:  1  

Вибір точного паливного лічильника

АвторСообщение

КуСя :)

Спамер

Статистика:

Привіт, форумчани! Потрібна консультація щодо вибору лічильника для паливної системи. У мене є невелика заправна станція, і мне потрібно точно відстежувати кількість отриманого палива. Яких типів бувають лічильники і яка їхня різниця? Що краще вибрати для невеликого обсягу операцій?

------------------------------------
I Hate Everything About You... Why Do I LOVE YOU...
Сообщение # 1 17.04.26 - 22:21:16
RE: Вибір точного паливного лічильника

zyf ) Slonik

Спамер

Статистика:

При виборі лічильника потрібно враховувати кілька параметрів, які впливають на його роботу та точність вимірювань. Лічильники розрізняють за типом роботи – є імпульсні варіанти та електронні. Імпульсні надсилають сигнали про об'єм, що пройшов, а електронні показують точне значення на дисплеї. Для невеликих обсягів операцій рекомендую обирати компактніші моделі з достатньою точністю. Звертайте увагу на діапазон пропускної спроможності та матеріали, з яких виготовлений прилад.

Сообщение # 2 17.04.26 - 22:47:50

Зайнудда

Спамер

Статистика:

Я встановив у себе такий лічильник з імпульсним виходом, і це реально допомогло мене з обліком палива. На сайті BLM-120 лічильник знайдете напрацьований варіант із імпульсним виходом. Цей прилад має широкий діапазон вимірювань – від 10 до 120 літрів на годину, що підходить для більшості малих операцій. Встановлення зайняло мало часу, і точність вимірювань просто чудова. Використовую його вже більше року без жодних проблем.

------------------------------------
однажды осенью обходя офис одмин онуфрий обнаружил openbsd
Сообщение # 3 17.04.26 - 23:40:32
17.06.2012 22:00 L-201 (Hypancistrus sp.) : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники