ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.12.2025 - 07:51:50
Страницы:  1  

Вибір між ОПТГ та КТ

АвторСообщение

Лано4ка

Спамер

Статистика:

Доброго вечора! Чи можна вважати вірогідною діагностику за допомогою звичайного панорамного знімка (ОПТГ), чи краще одразу КТ?

Сообщение # 1 27.11.25 - 04:46:01
RE: Вибір між ОПТГ та КТ

James Bond

Спамер

Статистика:

ОПТГ – це хороший загальний огляд, він дає плоску картинку всіх зубів, щелеп і пазух. Але для імплантації, лікування кореневих каналів або діагностики прихованих запалень необхідна 3D-візуалізація, тобто КТ. Воно показує об'ємну картину і дозволяє побачити те, що не видно на ОПТГ.

Сообщение # 2 27.11.25 - 05:13:33

Клёпа

Спамер

Статистика:

Я завжди за сучасну діагностику. Мені КТ колись виявило додатковий корінь, якого не було видно на звичайному знімку, і це врятувало зуб від ускладнень під час лікування. Тому раджу не економити на діагностиці. Якраз у тій клініці, куди я ходжу, стоять новітні апарати для КТ. Ось їх сайт, можна подивитися: https://sdental.com.ua/. Ця стоматологічна клініка обладнана по останньому слову техніки. Для мешканців того ж району, наприклад, стоматологія на Позняках також має таке обладнання.

Сообщение # 3 27.11.25 - 05:33:12
Старт кар'єри SEO копірайтера : Предыдущая темаСледующая тема: Де зустріти Новий рік без клопоту
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники