Овочівництво під переробку ⭐
ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн



Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.10.2025 - 23:27:27
Страницы:  1  

Овочівництво під переробку

АвторСообщение

Kleopatra

Спамер




Статистика:
Сообщений: 1918
Регистрация: 16.12.2004

Друзі, планую розширювати площі під овочами, хто має досвід роботи з переробними підприємствами? Які культури найперспективніші для контрактного вирощування?

------------------------------------
Сообщение # 1 16.10.25 - 10:09:59
RE: Овочівництво під переробку

commandante_che

Спамер




Статистика:
Сообщений: 9
Регистрация: 21.07.2005

Овочівництво під переробку - це окрема специфіка. Важливо розуміти що там дуже жорсткі вимоги до якості сировини і логістики. Найчастіше контракти укладають на горошок, кукурудзу солодку, томати. Але треба мати техніку для швидкого збирання, бо часто прийомка йде тільки в певні години. Радив би спочатку зустрітися з представниками переробок і обговорити всі умови.

------------------------------------
Сообщение # 2 16.10.25 - 10:32:38
RE: Овочівництво під переробку

Маркофь

Спамер




Статистика:
Сообщений: 12162
Регистрация: 24.10.2005

Ми працюємо з переробкою четвертий рік, вирощуємо горошок та квасолю. Перед тим як почати, довго вивчав ринок. Дуже допомогли аграрні новини України на https://agroportal.ua/, там є окремі матеріали по овочівництву та переробці. Публікують інтерв'ю з керівниками заводів, огляди ринку заморожених овочів, експортну статистику. Завдяки цій інформації зрозумів які культури найбільш рентабельні і з якими підприємствами краще співпрацювати. Зараз маємо стабільний контракт і задоволені результатом.

------------------------------------
Сообщение # 3 16.10.25 - 11:19:37
RE: Овочівництво під переробку
Второй фотограф на свадьбе : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Сообщение
Имя
Сообщение

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

           
   
Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Участники