Інструкція для GPS-катера прикормки д16 ⭐
ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.10.2025 - 17:14:57
Страницы:  1  

Інструкція для GPS-катера прикормки д16

АвторСообщение

viktoria 1

Спамер

Статистика:

Всім привіт! Купив собі нещодавно радіокерований катер для завозу прикормки з GPS-навігацією, модель досить просунута. Пристрій прийшов з інструкцією, але вона англійською, а мій рівень мови не дуже. Чи є десь нормальна інструкція українською або хоча б російською, щоб розібратися з усіма функціями? Особливо цікавить як правильно програмувати точки через GPS і як користуватися функцією автоповернення. Може хтось стикався з подібним і може підказати?

------------------------------------
Сообщение # 1 20.10.25 - 11:03:27
RE: Інструкція для GPS-катера прикормки д16

WWW.LENSES.DP.UA

Спамер

Статистика:

Зазвичай виробники додають інструкції кількома мовами або можна знайти переклад на їхньому офіційному сайті. Якщо там немає, спробуй пошукати на форумах рибалок або в тематичних групах у соцмережах - часто ентузіасти роблять переклади інструкцій для популярних моделей. Ще варіант - використовувати онлайн-перекладачі з фото, просто фотографуєш сторінку інструкції і додаток перекладає текст. Щодо програмування GPS-точок, там зазвичай все інтуїтивно: заїжджаєш в потрібне місце в ручному режимі, натискаєш кнопку збереження точки, і координати записуються в пам'ять. Потім можеш вибрати збережену точку і катер сам туди поїде в автоматичному режимі.

Сообщение # 2 20.10.25 - 11:41:06

Schokolade))

Спамер

Статистика:

Я теж недавно купував подібний пристрій і теж спочатку був у замішанні через інструкцію. Але мені пощастило знайти докладну інструкцію російською на сайті постачальника. Там все покроково расписано: від початкового налаштування до складного програмування маршрутів. Є навіть відео з поясненнями основних функцій. Дуже допомогло швидко розібратися з усіма можливостями пристрою. Якщо у тебе модель D16 або подібна, можеш глянути інструкцію тут https://www.balamaga.in.ua/ua/instrukciya-dlya-korablika-d16-s-gps-na-russkom-yazyke - там все детально описано. Після того як розібрався з інструкцією, використання пристрою стало значно простішим і ефективнішим. Рекомендую також подивитися відеоогляди на ютубі, там часто показують практичне застосування всіх функцій.

Я сделаю все,чтоб не сбится с пути...Я иду,чтобы жить...Я живу,чтоб идти...
Сообщение # 3 20.10.25 - 12:07:16
Надійне таксі в місті : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники