ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.12.2025 - 04:50:06
Страницы:  1  

Як прибрати статичну електрику

АвторСообщение

1paha11

Спамер

Статистика:

Народ, підкажіть, як позбутися статичної електрики на одязі взимку? Вже достало, що кожна спідниця чи светр прилипає і б'ється струмом. Є якісь дієві способи, крім спеціальних спреїв з магазину?

Сообщение # 1 06.11.25 - 22:11:45
RE: Як прибрати статичну електрику

isidore

Спамер

Статистика:

Статична електрика - це справді зимова проблема для багатьох людей. Виникає вона через те, що повітря в опалювальний сезон стає дуже сухим, а синтетичні тканини ще більше посилюють ефект. Є кілька домашніх способів боротьби з цим: по-перше, можна злегка побризкати одяг водою з пульверизатора перед одяганням. По-друге, провести по внутрішній стороні одягу металевою вішалкою або навіть монеткою - метал знімає заряд. Ще один варіант - використовувати кондиціонер для білизни при пранні, він зменшує статику. Також допомагає зволожувач повітря в приміщенні - чим вища вологість, тим менше статичної електрики.

Сообщение # 2 06.11.25 - 22:43:49

DimaPro

Спамер

Статистика:

Цитата:
Статична електрика - це справді зимова проблема для багатьох людей. Виникає вона через те, що повітря в опалювальний сезон стає дуже сухим, а синтетичні тканини ще більше посилюють ефект. Є кілька домашніх способів боротьби з цим: по-перше, можна злегка побризкати одяг водою з пульверизатора перед одяганням. По-друге, провести по внутрішній стороні одягу металевою вішалкою або навіть монеткою - метал знімає заряд. Ще один варіант - використовувати кондиціонер для білизни при пранні, він зменшує статику. Також допомагає зволожувач повітря в приміщенні - чим вища вологість, тим менше статичної електрики.
Чудові поради! Я від себе додам ще один лайфхак, який мені дуже допоміг: можна прикріпити невелику шпильку з внутрішньої сторони одягу, особливо до спідниць. Шпилька відводить статичний заряд, і одяг перестає прилипати до тіла. Ще варіант - натерти шкіру лосьйоном перед одяганням, це теж створює бар'єр. Я взагалі помітив, що натуральні тканини набагато менше електризуються, ніж синтетика, тому зараз намагаюся вибирати більше бавовни та вовни. А якщо цікавлять різні життєві хитрощі та корисні поради на кожен день, загляньте на https://citylife.kyiv.ua/category/czikavo-znaty/ - там регулярно публікують статті про такі побутові речі, які реально полегшують життя. Я сам часто знаходжу там рішення для різних дрібних, але дратівливих проблем.

------------------------------------
http://dmvy.tk
Сообщение # 3 06.11.25 - 23:13:35
Інтернет-магазин одягу : Предыдущая темаСледующая тема: Добрива для винограду
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники