Домашні копченості поради ⭐
ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн



Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.10.2025 - 12:56:45
Страницы:  1  

Домашні копченості поради

АвторСообщение

Lilechek

Спамер




Статистика:
Сообщений: 18
Регистрация: 03.04.2010

Дякую за пораду з копченням! А хто пробував робити різні види копченостей? Цікавлять особливо копчені ребра та свинячі щічки. Як довго їх готувати і яка температура потрібна?

------------------------------------
Сообщение # 1 17.06.25 - 16:45:57
RE: Домашні копченості поради

avtopolic

Спамер




Статистика:
Сообщений: 214
Регистрация: 10.03.2012

Копчені ребра - це щось неймовірне! Роблю їх методом гарячого копчення. Спочатку маринуємо в сухих спеціях годин 6-8, потім в коптильню на 4-5 годин при температурі 90-110 градусів. Щічки готуються швидше - 2-3 години. Головне - не пересушити м'ясо, воно має залишатися соковитим. Вологість підтримую за допомогою піддона з водою.

------------------------------------
контакт (050)1727779
Сообщение # 2 17.06.25 - 17:37:52
RE: Домашні копченості поради

СамаяШикарнаяБлондинка)))

Спамер




Статистика:
Сообщений: 8
Регистрация: 12.06.2011

Тобі варто почитати докладніше про всі види копченостей. Я роблю і ребра, і щічки, і навіть свинячі вушка. Кожен продукт має свої особливості приготування. Дуже важливо правильно підготувати м'ясо - очистити від плівок, зайвого жиру. Для початківців раджу почати з простих продуктів. Ось хороший огляд різних копченостей: https://silpo.ua/category/kopchenosti-4752

------------------------------------
Всех приглашаю в новую ТЕМКУ!!!
Сообщение # 3 17.06.25 - 18:01:19
RE: Домашні копченості поради
Бренд Curaprox : Предыдущая темаСледующая тема: Інверторні кондиціонери для дому
Страницы:  1  

Сообщение
Имя
Сообщение

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

           
   
Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Участники