ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.02.2026 - 22:38:06
Страницы:  1  

Інтраоральні сканери в стоматології

АвторСообщение

XT3

Спамер

Статистика:

Привіт колегам! Хочу порадитися щодо інтраорального сканера. Зараз все більше переходять на цифрову стоматологію, і я теж думаю в цьому напрямку рухатися. Але ціни кусаються, а досвіду використання немає. Хто вже працює зі сканерами, чи варто воно того? Наскільки швидко окупається таке обладнання? І чи реально складно навчитися з ним працювати? Дякую заздалегідь за відповіді.

------------------------------------
http://catalog.ukrbiz.net/
Сообщение # 1 02.02.26 - 18:01:58
RE: Інтраоральні сканери в стоматології

Smalcom

Спамер

Статистика:

Вітаю! Можу розповісти про свій досвід. Ми купили сканер приблизно півтора року тому і жодного разу не пожалкували. Звичайно, перші тижні були складні, треба було звикати до нової технології, але зараз вже не уявляю, як раніше без нього працювали. Переваги величезні - не потрібно мучити пацієнтів зліпковими масами, особливо тих, у кого блювотний рефлекс. Точність відбитків набагато вища, ніж у традиційних методів. Можна одразу показати пацієнту на екрані, що саме ми будемо робити, це дуже підвищує довіру. Щодо окупності - залежить від потоку пацієнтів, але якщо робите протезування регулярно, то за рік-півтора точно відіб'ється. Навчання не таке складне, як здається, за тиждень активної практики вже впевнено працюєш.

Сообщение # 2 02.02.26 - 18:43:22

Dionys

Спамер

Статистика:

Повністю підтримую попередній коментар. Додам ще кілька важливих моментів з власного досвіду. По-перше, сканер дуже економить час - замість того щоб чекати, поки затвердне зліпкова маса, можна відразу бачити результат і при потребі перезняти проблемні ділянки. По-друге, зникає проблема зберігання та транспортування відбитків, все в цифровому вигляді. По-третє, зуботехнічна лабораторія отримує точніші дані для роботи, що означає менше підгонок та корекцій готових робіт. Ми вибирали обладнання тут https://dentpro.info/uk/catalog/intraoralnij-skaner/ і дуже задоволені якістю та технічною підтримкою. Що стосується навчання персоналу, то виробники зазвичай надають базовий тренінг, плюс є багато навчальних відео в інтернеті. Головне - практикуватися регулярно, і через місяць-два це стане звичною справою. Радив би не відкладати перехід на цифрову стоматологію, це реально крок вперед.

Сообщение # 3 02.02.26 - 19:15:55
Довговічність підлогових покриттів : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники