Автоматизація прийомів психолога ⭐
ФОРУМ про веб-дизайн

ФОРУМ про веб-дизайн

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 24.10.2025 - 16:51:11
Страницы:  1  

Автоматизація прийомів психолога

АвторСообщение

a.k.a.

Спамер

Статистика:

Доброго дня! Веду приватну практику психолога, приймаю клієнтів удома в обладнаному кабінеті. Останнім часом стало важко керувати записами - люди телефонують у різний час, часто коли я на сесії і не можу відповісти. Потім забуваю передзвонити, клієнти образяються або записуються до іншого спеціаліста. Ще одна проблема - деякі клієнти записуються і не приходять, а я чекаю і гублю час який міг би використати для іншої людини. Як організувати процес щоб він був зручним і для мене, і для клієнтів?

------------------------------------
Limo
Сообщение # 1 12.10.25 - 17:38:04
RE: Автоматизація прийомів психолога

ЮлОлКа

Спамер

Статистика:

Проблема no-show дуже актуальна в індивідуальній практиці, особливо для довготривалих сесій. У психологічній роботі це особливо болюче бо сесія може тривати 50-90 хвилин і якщо людина не прийшла, то великий блок часу пропадає даремно. Ми вирішили це через систему попередження - клієнт отримує SMS нагадування за день і за кілька годин до сесії. Також ввели правило попередньої оплати або депозиту для нових клієнтів. Щодо телефонних дзвінків під час сесій - це справді проблема конфіденційності, не можна переривати роботу з одним клієнтом заради запису іншого. Краще мати можливість онлайн запису щоб люди самі обирали зручний час.

Сообщение # 2 12.10.25 - 18:14:40

Вещички

Спамер

Статистика:

Повністю розумію вашу ситуацію. У індивідуальній практиці кожна хвилина на вагу золота, а пропущені сесії це прямі фінансові втрати. Найефективнішим рішенням виявилась автоматизація процесу запису і нагадувань. Використовую Сервіс онлайн запису клієнтів вже півроку і дуже задоволена результатом. Клієнти можуть записатись цілодобово, обирають зручний час із доступних слотів, автоматично отримують підтвердження і нагадування. Система дозволяє налаштувати різні типи сесій з різною тривалістю, встановити перерви між зустрічами для підготовки. Кількість no-show скоротилась майже втричі, а я перестала втрачати потенційних клієнтів через несвоєчасні відповіді на дзвінки. Плюс ведеться автоматична історія всіх зустрічей що допомагає в роботі з довготривалими клієнтами.

Передержка собак, помощь в вязке, дрессировка охране дома, хозяина, послушание.
Сообщение # 3 12.10.25 - 19:04:04
19.06.2011 22.00 Украина,Житомир Бликса японика / Blyxa japonica : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники